Takaisin rekrytointisivustolle

Asiakkuuspäällikkö

Onko sinulla kokemusta ratkaisumyynnistä rakennusalalta? Ymmärrätkö teknologian vaikutukset liiketoimintaympäristöön? Motivoidutko yhdessä onnistumisesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakkuuspäällikkö.

Buildpointin asiakkuuspäällikkönä:

  • Vastaat ratkaisumyynnistä rakennusliikkeille ja suunnittelutoimistoille Suomessa
  • Keskityt alussa uusasiakkuuksien hankintaan ja myöhemmin asiakassuhteiden ylläpitämiseen
  • Sinulla on salkussa alan parhaat ohjelmistot ja niitä tukevat palvelut
  • Olet osa uutta kasvavaa tiimiä ja pääset aidosti vaikuttamaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Näyttöjä menestyksellisestä ratkaisumyynnistä
  • Hyödynnät asiantuntijuuttasi löytääksesi parhaat ratkaisut haastaviinkin tarpeisiin
  • Kommunikoit ja esiinnyt vakuuttavasti sekä selkeästi
  • Haluat oppia uutta, eikä aktiivinen ja systemaattinen asiakkuuksien kontaktointi tunnu vieraalta
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI) sekä työkokemusta ja ymmärrystä rakennusalalta.

Buildpointilla työtehtäviä räätälöidään kunkin oman erityisosaamisen mukaan, ja meillä on monia etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia. Meillä saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Joukossamme on niin nuoria tulevaisuuden tekijöitä kuin kokeneita konkareitakin. Olemme pääasiassa henkilökunnan omistama yritys, ja yrittäjähenkisyys ja luotettavuus ovatkin tärkeimpiä arvojamme.

Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Panostamme toiminnassamme erityisesti hyvään tiimihenkeen ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtävään, mahdollisuuden kouluttautua, kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän sekä huippuluokan henkilöstöedut. Kaupan päälle saat mukavat työkaverit – meillä on kiva tulla töihin (myös maanantaiaamuna)!

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Mankkaalla Espoossa. Työhön sisältyy myös matkustamista. Työsuhde on vakituinen, ja aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Teemu Nivell

Teemu Nivell

Liiketoimintajohtaja

0400 925 660

Buildpoint on rakennusalan asiantunteva ohjelmistotoimittaja. Valikoimistamme löydät ohjelmistot sekä niihin liittyvät asiakaskohtaiset koulutukset ja tukipalvelut jokaiseen talonrakentamisen vaiheeseen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa ohjelmiston valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksessa sekä tarjoaa henkilökohtaista tukea ohjelmistojen käyttäjille.

https://buildpoint.fi