Takaisin rekrytointisivustolle

Kesätöihin rakentamaan tulevaisuutta

Tarjoamme rakennusalan opiskelijoille kesätöitä vuodelle 2021.

Tulet olemaan osa asiantuntijaorganisaatiota ja pääset työskentelemään infra- ja rakennusalan parhaiden ohjelmistojen parissa. Työtehtäväsi määräytyvät erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Point Group -konserni palvelee infra- ja rakennusalan tilaajia, suunnittelijoita, rakentajia ja omistajia. Tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan. Konserniimme kuuluu kolme yritystä: Assetpoint Oy, Buildpoint Oy ja Civilpoint Oy. Työllistämme yhdessä noin 40 henkilöä.

Haemme asiakastukitiimiimme henkilöä, joka on kiinnostunut tuotteistamme ja halukas opiskelemaan niiden hallintaa. Autat asiakkaitamme ohjelmistojen käytössä sähköpostin, Skypen ja puhelimen välityksellä ja tuotat ja päivität koulutusmateriaaleja. Edustamiamme tuotteita ovat muun muassa Autodeskin ohjelmistot, Trimble Novapoint, Tekla Civil, M-Files ja VincitEAM.

Mitä toivomme sinulta?

 • Olet vähintään 2. vuosikurssin opiskelija soveltuvalta alalta
 • Olet kiinnostunut ohjelmistoista, tietomallinnuksesta ja informaation hallinnasta
 • Olet halukas oppimaan uutta etkä pelkää haasteita
 • Työskentelet sujuvasti suomeksi
 • Osaat toimia osana tiimiä ja sinulla on positiivinen asenne
 • Työkokemus alalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Mitä tarjoamme?

 • Mielenkiintoisia tehtäviä alan parhaimpien ohjelmistojen parissa
 • Hyvän perehdytyksen työtehtävään
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Lounasedun
 • Vapaa-ajan vakuutusturvan
 • Kattavan työterveyshuollon
 • Monialaisen tiimin ja kivat työkaverit.

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Point Group -konsernissa pääset oppimaan uutta sekä infran, talonrakennusalan että omaisuudenhallinnan ammattilaisilta.

Espoossa Mankkaalla sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit, ja bonuksena meillä on seitsemännestä kerroksesta upeat näköalat. Panostamme laadukkaisiin työvälineisiin ja työpisteiden ergonomiaan. Kun nälkä yllättää, toimistolla on aina tarjolla kahvia (meillä sitä keittävät kaikki), teetä ja pientä purtavaa.

Kaupan päälle saat tietysti mukavat työkaverit! Kokoonnumme päivittäin yhteiselle kahvitauolle, ja perjantaisin herkuttelemme jo perinteeksi muodostunutta perjantaipullaa. Toimistoa vartioi leijonamaskotti Viltsu, joka seikkailee henkilöstön mukana ahkerasti maailmalla ja somessa.

“Meillä on kiva tulla töihin – myös maanantaiaamuna!”

Haluatko osaksi huipputiimiä?

Lähetä hakemus ja CV 28.2.2021 mennessä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työaika ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan. Haluamme pitää hyvistä tyypeistä kiinni, ja useimmat kesätyöntekijämme ovatkin jatkaneet meillä työskentelyä opintojen ohessa.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa, ja sitoudumme koko Point Groupissa vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Keväällä 2019 tehdyssä henkilöstötutkimuksessa kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,72 (maksimi 5,0).

Katso aikaisempien vuosien kesätyöntekijöiden haastatteluja:

 

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Point Group rekrytiimi

Point Group rekrytiimi

rekry@pointgroup.fi

Point Group -konserni palvelee infra- ja rakennusalan tilaajia, suunnittelijoita, rakentajia ja omistajia. Tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan. Konserniimme kuuluu kolme yritystä: Assetpoint Oy, Buildpoint Oy ja Civilpoint Oy.

https://pointgroup.fi