Takaisin rekrytointisivustolle

Markkinointikoordinaattori

Haemme nyt riveihimme markkinointihenkilöä, jolla langat pysyvät käsissä.

Sormenpäistä lähtevillä naruilla suunnittelet ja toteutat markkinointia apunasi pointilaiset sekä ulkoinen kumppaniverkosto. Hallitset sisällöntuoton digiympäristössä verkkosivuista somen kautta sähköpostimarkkinointiin. Suunnittelet ja hallinnoit markkinointikampanjat sekä tapahtumat. Toimit viestinnän vahvana suunnannäyttäjänä ja varmistat osaltasi, että Point Group näkyy ja kuuluu.

Tehtävän sisältö muovautuu myös vahvuuksiesi ympärille mutta olennaisinta on että langat pysyvät sormissa. Toimit näppärästi molemmilla käsillä, toisen suunnitellessa ja hallinnoidessa markkinoinnin projekteja, toisen toteuttaessa  niitä. Hallitset luonnollisesti myös tarvittavat tekniikat ja ohjelmistot.

Itse tehtävähän on aivan timanttia.

Niin olemme mekin.

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Henkilöstömme tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa keväällä 2019 kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,72 asteikolla 1-5, ja lähes kaikki suosittelisivat Civilpointia työpaikkana muillekin.

Espoossa Mankkaalla sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit. Panostamme laadukkaisiin työvälineisiin ja työpisteiden ergonomiaan. Kun nälkä yllättää, toimistolla on aina tarjolla kahvia (meillä sitä keittävät kaikki), teetä ja pientä purtavaa.

Kaupan päälle saat tietysti mukavat työkaverit! Kokoonnumme päivittäin yhteiselle kahvitauolle, ja perjantaisin herkuttelemme jo perinteeksi muodostunutta perjantaipullaa. Järjestämme vuoden mittaan useita yhteisiä virkistys- ja tyky-tapahtumia, ja syksy huipentuu aina huikeisiin pikkujouluihin. Toimistoa vartioi leijonamaskotti Viltsu, joka seikkailee henkilöstön mukana ahkerasti maailmalla ja somessa.

“Meillä on kiva tulla töihin – myös maanantaiaamuna!” 

Hae paikkaa

 

Lisätiedot:

Jonne Perola

Jonne Perola

Palvelupäällikkö, Empore Oy

+358406196327

Infra-alan edelläkävijä Civilpoint Oy edustaa alan parhaita suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitettuja ohjelmistoja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa ja pystymme vaikuttamaan ohjelmistotuotteiden kehitykseen ja lokalisointiin.

https://civilpoint.fi