Takaisin rekrytointisivustolle

Ohjelmistoasiantuntija

Kiinnostaako ura rakennusalan parhaiden ohjelmistojen parissa? Motivoidutko yhdessä onnistumisesta? Etsimme tiimiimme kaltaistasi osaajaa!

Buildpoint on rakennusalan asiantunteva ohjelmistotoimittaja. Edustamme alan tunnetuimpia ohjelmistoja ja kehitämme niiden päälle asiakaskohtaisia sovelluksia. Olemme asiakkaidemme kanssa mukana useissa Suomen suurimmissa ja tärkeimmissä rakennushankkeissa.

Mitä ohjelmistoasiantuntijan työpäiviin kuuluu?

Buildpointin ohjelmistoasiantuntijana työskentelet itsenäisesti osana asiakastukitiimiä. Autat asiakkaitamme ohjelmistojen käytössä sähköpostin, Skypen ja puhelimen välityksellä. Toimistohommien lisäksi pidät ohjelmistokoulutuksia ja annat lähitukea asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan. Pääset myös vaikuttamaan vahvasti tuotekehitykseen omassa ohjelmistokehityksessämme.

Työtehtäviä räätälöidään meillä kunkin oman erityisosaamisen mukaan. Työhön kuuluu myös kotimaassa matkustamista, joten Suomi tulee tutuksi!

Mitä toivomme sinulta?

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK/DI)
 • Kokemusta tietomallinnuksesta
 • Ystävällistä ja jämäkkää asiakaspalveluasennetta
 • Halua oppia uutta
 • Paineensietokykyä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Mahdollisuuden kouluttautua ja osallistua alan seminaareihin
 • Kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Matkapuhelinedun
 • Vapaa-ajan vakuutusturvan
 • Kattavan työterveyshuollon

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Meillä työskentelet monialaisessa tiimissä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan ammattilaisten kanssa.

Espoossa Mankkaalla sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit. Panostamme laadukkaisiin työvälineisiin ja työpisteiden ergonomiaan. Kun nälkä yllättää, toimistolla on aina tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Kaupan päälle saat tietysti mukavat työkaverit! Kokoonnumme päivittäin yhteiselle kahvitauolle, ja perjantaisin herkuttelemme jo perinteeksi muodostunutta perjantaipullaa. Järjestämme vuoden mittaan useita yhteisiä virkistys- ja tyky-tapahtumia, ja syksy huipentuu aina huikeisiin pikkujouluihin. Toimistoa vartioi leijonamaskotti Viltsu, joka seikkailee henkilöstön mukana ahkerasti maailmalla ja somessa.

“Meillä on kiva tulla töihin – myös maanantaiaamuna!”

Konsernimme henkilöstötyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa keväällä 2019 kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,72 asteikolla 1-5, ja lähes kaikki suosittelisivat meitä muillekin.

Työsuhde on vakituinen, ja aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Haluatko mukaan huipputiimiin?

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Teemu Nivell

Teemu Nivell

Liiketoimintajohtaja

0400 925 660

Buildpoint on rakennusalan asiantunteva ohjelmistotoimittaja. Valikoimistamme löydät ohjelmistot sekä niihin liittyvät asiakaskohtaiset koulutukset ja tukipalvelut jokaiseen talonrakentamisen vaiheeseen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa ohjelmiston valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksessa sekä tarjoaa henkilökohtaista tukea ohjelmistojen käyttäjille.

https://buildpoint.fi