Takaisin rekrytointisivustolle

Ohjelmistoasiantuntija

Onko sinulla kokemusta infrasuunnittelusta ja infran tietomallinnuksesta? Etsimme tiimiimme kaltaistasi osaajaa!

Civilpoint Oy on johtava infra-alan ohjelmistotalo Suomessa, ja olemme asiakkaidemme kanssa mukana useissa suurimmissa ja tärkeimmissä hankkeissa. Asiakkaitamme ovat suunnittelu- ja konsulttitoimistot, infra-alan asiantuntijayritykset ja tilaajaorganisaatiot.

Mitä ohjelmistoasiantuntijan työpäiviin kuuluu?

Civilpointin ohjelmistoasiantuntijana työskentelet itsenäisesti osana asiakastukitiimiä. Autat asiakkaitamme ohjelmistojen käytössä sähköpostin, Skypen ja puhelimen välityksellä. Toimistohommien lisäksi pidät ohjelmistokoulutuksia ja annat lähitukea asiakkaillemme heidän tarpeidensa mukaan. Pääset myös vaikuttamaan vahvasti tuotekehitykseen omassa ohjelmistokehityksessämme.

Työtehtäviä räätälöidään meillä kunkin oman erityisosaamisen mukaan. Työhön kuuluu myös kotimaassa matkustamista, joten Suomi tulee tutuksi!

“Työmme on mielenkiintoista ja kollegat rentoja. Jokainen työpäivä on erilainen, ja aina on edessä uusia haasteita. Oletko valmis tarttumaan niihin?
– Kati Kätsyri, ohjelmistoasiantuntija ja tukitiimin esimies

Mitä tarjoamme?

 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Mahdollisuuden kouluttautua ja osallistua alan seminaareihin
 • Kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit
 • Matkapuhelinedun
 • Vapaa-ajan vakuutusturvan
 • Kattavan työterveyshuollon

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Meillä työskentelet monialaisessa tiimissä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan ammattilaisten kanssa.

Espoossa Mankkaalla sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit. Panostamme laadukkaisiin työvälineisiin ja työpisteiden ergonomiaan. Kun nälkä yllättää, toimistolla on aina tarjolla kahvia (meillä sitä keittävät kaikki), teetä ja pientä purtavaa.

Kaupan päälle saat tietysti mukavat työkaverit! Kokoonnumme päivittäin yhteiselle kahvitauolle, ja perjantaisin herkuttelemme jo perinteeksi muodostunutta perjantaipullaa. Järjestämme vuoden mittaan useita yhteisiä virkistys- ja tyky-tapahtumia, ja syksy huipentuu aina huikeisiin pikkujouluihin. Toimistoa vartioi leijonamaskotti Viltsu, joka seikkailee henkilöstön mukana ahkerasti maailmalla ja somessa.

“Meillä on kiva tulla töihin – myös maanantaiaamuna!”

Henkilöstömme tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa keväällä 2019 kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,72 asteikolla 1-5, ja lähes kaikki suosittelisivat Civilpointia työpaikkana muillekin.

Mitä toivomme sinulta?

 • Kokemusta infrasuunnittelusta ja infran tietomallinnuksesta
 • Ystävällistä ja jämäkkää asiakaspalveluasennetta
 • Halua oppia uutta
 • Paineensietokykyä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme osaamista edustamistamme tuotteista, erityisesti Trimble Novapoint-, Tekla Civil-, Trimble Quadri- tai Autodesk Civil 3D-ohjelmistoista. Työnkuvasi räätälöityy kuitenkin erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Haluatko osaksi huipputiimiä?

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Kati Kätsyri

Kati Kätsyri

Palvelupäällikkö

041 503 7741

Infra-alan edelläkävijä Civilpoint Oy edustaa alan parhaita suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitettuja ohjelmistoja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa ja pystymme vaikuttamaan ohjelmistotuotteiden kehitykseen ja lokalisointiin.

https://civilpoint.fi