Takaisin rekrytointisivustolle

Ohjelmistokehittäjä

Buildpoint on rakennusalan asiantunteva ohjelmistotoimittaja. Edustamme alan tunnetuimpia ohjelmistoja ja kehitämme niiden päälle asiakaskohtaisia sovelluksia. Olemme asiakkaidemme kanssa mukana useissa Suomen suurimmissa ja tärkeimmissä rakennushankkeissa.
Mikä ihmeen Buildpoint? – Lue tarinamme!

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehittäjää erilaisiin asiakasprojekteihin. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ohjelmistokehityksestä, intoa uusien teknologioiden omaksumiseen ja valmiutta soveltaa oppimaansa asiakkaidemme tarpeisiin. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkuvaiheessa, kokonaisuus ratkaisee.

Arvostamme osaamista seuraavista teknologioista ja sovellusalueista:

  • Pilvipalvelut ja rajapinnat
  • SQL-tietokannat
  • Web-käyttöliittymät
  • Microsoft .NET
  • BIM-tietomallinnus ja -tietomallistandardit

Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Panostamme toiminnassamme erityisesti hyvään tiimihenkeen ja työssä viihtymiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisten projektien lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtävään, mahdollisuuden kouluttautua, kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän sekä huippuluokan henkilöstöedut. Kaupan päälle saat mukavat työkaverit. Meillä on kiva tulla töihin – myös maanantaiaamuna!

Point Groupin viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Mankkaalla Espoossa.

Työsuhde on vakituinen ja aloitus on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Teemu Nivell

Teemu Nivell

Liiketoimintajohtaja

0400 925 660

Buildpoint on rakennusalan asiantunteva ohjelmistotoimittaja. Valikoimistamme löydät ohjelmistot sekä niihin liittyvät asiakaskohtaiset koulutukset ja tukipalvelut jokaiseen talonrakentamisen vaiheeseen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa ohjelmiston valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksessa sekä tarjoaa henkilökohtaista tukea ohjelmistojen käyttäjille.

https://buildpoint.fi