Takaisin rekrytointisivustolle

Outbound Sales Specialist

Civilpoint etsii nyt myyntihenkistä ja tavoitteellista Outbound Sales Specialistia täydentämään myynnin tiimiään. Outbound Sales Specialistin roolissa saat vastuullesi Civilpointin uusasiakashankinnan Autodesk-lisenssimyynnin osalta. Tässä roolissa focuksesi on rakennusalan yritysten prospektoinnissa ja uusien potentiaalisten asiakkuuksien kontaktoinnissa ja tarpeiden kartoittamisessa. Tehtävässä seuraat myös nykyisten asiakkuuksien lisenssisopimusten voimassaoloa ja varmistat niiden jatkuvuutta. Outbound Sales Specialistin roolissa asiakasyritysten kontaktointi tehdään puhelimitse tai muita etävälineitä käyttäen. Kontaktoinnin lisäksi pääset myös laatimaan ja lähettämään tarjouksia potentiaalisille asiakkaille, sekä toimimaan asiakasvastuullisten myyjien tukena isommissa kokonaisuuksissa ja muissa myyntiprosessin vaiheissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta ohjelmistoalan myyntityöstä ja kylmäsoittelusta B2B-asiakasrajapinnassa. Tärkeämpää on kuitenkin aktiivinen ja rohkea asenteesi lähestyä uusia asiakkuuksia ja innokkuutesi toimia Civilpointin modernien ratkaisujen lähettiläänä.

Civilpoint tarjoaa sinulle:

 • Vastuullisen roolin, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi modernien ratkaisujen parissa, infra-alan edelläkävijä-yrityksessä
 • Kannustavan työympäristön ja innostuneiden työkavereiden tuen organisaatiossa, jonka henkilöstön tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa 2020 Point Groupin kokonaisarvosana työpaikkana oli 4,61, asteikolla 1-5, ja lähes kaikki vastaajista suosittelevat Civilpointia työpaikkana.
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Viihtyisät toimitilat Espoossa ja laadukkaat työskentelyvälineet
 • Kiinteän kuukausipalkan ja kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän
 • Vapaa-ajan vakuutusturvan ja kattavan työterveyshuollon
 • Hyvät etenemismahdollisuudet kansainvälisen ja kasvavan organisaation sisällä

Sinulta odotamme:

 • Myyntihenkisyyttä ja motivoitunutta asennetta myyntityötä kohtaan
 • Rohkeaa, aktiivista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
 • Aikaisempaa työkokemusta myynnin tehtävistä tai esimerkiksi toimistotyöstä
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksesi luetaan:

 • Aikaisempi kokemus ohjelmistoratkaisujen myynnistä tai niiden parissa työskentelystä
 • Aikaisempi kokemus CRM-järjestelmän käytöstä
 • Autodesk-järjestelmien tai muiden rakennusalan ohjelmistojen tuntemus

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 26.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://atalent.fi/open-position/outbound-sales-specialist. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Civilpoint Oy:n palvelukseen. Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://civilpoint.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

 

Hae paikkaa!

Infra-alan edelläkävijä Civilpoint Oy edustaa alan parhaita suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitettuja ohjelmistoja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä päämiestemme kanssa ja pystymme vaikuttamaan ohjelmistotuotteiden kehitykseen ja lokalisointiin.

https://civilpoint.fi