Takaisin rekrytointisivustolle

Projektipäällikkö

Etsimme kasvavaan tiimiimme rakennusalan osaajaa, jolla on kokemusta kustannuslaskentaohjelmistojen käytöstä ja käyttöönotosta.

BuildPointin projektipäällikkönä:

  • Vastaat itsenäisesti asiakasprojektien läpiviennistä ja onnistumisesta
  • Vastaat kustannuslaskenta-, määrälaskenta- ja aikatauluohjelmistojen käyttöönottopalveluista
  • Pidät ohjelmistokoulutuksia
  • Vaikutat vahvasti tuotekehitykseen ja liiketoiminnan kehittämiseen

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI) sekä työkokemusta ja ymmärrystä rakennusalalta. Haluat oppia uutta, eikä erilaisten tietojärjestelmien omaksuminen tunnu vieraalta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkeä, paineensietokykyä ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi kustannuslaskenta- ja aikatauluohjelmistojen osaamisen, erityisesti RIB iTwo -ohjelmistosta. Buildpointilla työtehtäviä räätälöidään kunkin oman erityisosaamisen mukaan, ja meillä on konsernissa monia etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia.

Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Panostamme toiminnassamme erityisesti hyvään tiimihenkeen ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään, mahdollisuuden kouluttautua, kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän sekä huippuluokan henkilöstöedut. Kaupan päälle saat mukavat työkaverit. Meillä on kiva tulla töihin – myös maanantaiaamuna!

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Mankkaalla Espoossa. Työhön liittyy myös matkustamista kotimaassa.

Työsuhde on vakituinen, ja aloitus mahdollisimman pian.

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Teemu Nivell

Teemu Nivell

Liiketoimintajohtaja

0400 925 660

Buildpoint on rakennusalan asiantunteva ohjelmistotoimittaja. Valikoimistamme löydät ohjelmistot sekä niihin liittyvät asiakaskohtaiset koulutukset ja tukipalvelut jokaiseen talonrakentamisen vaiheeseen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa ohjelmiston valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksessa sekä tarjoaa henkilökohtaista tukea ohjelmistojen käyttäjille.

https://buildpoint.fi