Takaisin rekrytointisivustolle

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme tiimiimme Software Developeria osaksi rakennetun ympäristön digitalisaatiota. Olemme erikoistuneet rakennusalan ohjelmistotoimituksiin ja niiden asiakaskohtaisten sovelluksien kehittämiseen.

Työtehtäväsi tulevat liittymään sekä omiin tuotteisiimme että asiakasprojekteihin. Osallistut vahvuuksiesi ja kokemustasosi mukaan päämiestemme M-Filesin, Trimblen ja Autodeskin tuotteisiin pohjautuvien asiakaskohtaisten sovelluksien kehittämiseen ja ylläpitoon. Työskentelet soveltaen uusimpia teknologioita informaationhallinnan, BIM-tietomallinnuksen ja paikkatietoteknologioiden parissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Länsimetro Oy ja konsulttiyhtiöt Ramboll Finland ja Sitowise.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ohjelmistokehityksestä, intoa uusien teknologioiden omaksumiseen ja valmiutta soveltaa oppimaansa asiakkaidemme tarpeisiin. Teknologioiden osalta sovellamme projekteissamme esimerkiksi uusimpia Web-teknologioita, Microsoftin .Net -alustaa ja SQL-tietokantoja. Tuotetasolla tulet työskentelemään esimerkiksi M-Files-dokumentinhallintajärjestelmän ja Trimble Connect-yhteistyöalustan parissa.

Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkuvaiheessa, kokonaisuus ratkaisee. Pidämme tärkeänä, että toimimme tuloksellisesti tiimissä ja tuemme toisiamme menestymään. Panostamme aloittavien työntekijöiden koulutukseen, ja heti työsuhteesi alussa käyt läpi kattavan perehdytyksen, jotta pääset tehokkaasti toimintaamme sisään. Sinulla on mahdollisuus myös osallistua koulutuksiin ja alan seminaareihin sekä kehittää osaamistasi jatkuvasti.

Etsimme tekijää ensisijaisesti liittymään Assetpointin tiimiin, mutta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit sijoittua myös muuhun konsernimme yritykseen, Civilpointiin tai Buildpointiin. Työskentelemme ketterästi yhteistyössä saman katon alla ja jaamme asiantuntijuutta yli yritysrajojen.

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Espoossa sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit. Tarjoamme työntekijöille muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutusturvan vapaa-ajalle ja matkoille, yhteisiä henkilöstön tapahtumia, palkitsemisjärjestelmän ja mahdollisuuden osakkuuteen. Panostuksemme henkilöstömme viihtyvyyteen ja monipuolisiin työsuhde-etuihin ovat selvästi tuottaneet tulosta, sillä Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa keväällä 2018 kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,68 asteikolla 1-5, ja lähes kaikki työntekijämme suosittelevat meitä työpaikkana muillekin.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi tietoteknisten opintojen parista
  • Kokemusta ohjelmistokehityksestä ja osaamista joistain mainitsemistamme teknologioista / sovellusalueista, kuten Web-teknologioista, .Net-alustasta ja SQL -tietokannoista
  • Halua jatkuvaan osaamisen kehittämiseen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko Software Developerin tehtävästä Assetpointilla? Lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 26.1.2020 mennessä. Mainitsethan hakudokumenteissa myös mahdollisen GitHub-profiilisi (tai vastaavan) ja palkkatoiveesi.

Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Assetpointille.

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Mikko Lahti

Mikko Lahti

Rekrytointipäällikkö, aTalent

040 049 5946

Assetpoint tarjoaa ratkaisut infra- ja kiinteistöomaisuuden pitkäaikaiseen tiedonhallintaan. Yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun avulla varmistamme, että omaisuutta koskeva tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan. Meillä on osaamista ja ymmärrystä, millaista dataa kunnossapitoa edeltävät vaiheet, kuten suunnittelu ja rakentaminen, tuottavat. Tämän tiedon ja kattavien palveluidemme avulla asiakkaamme pystyvät hallitsemaan omaisuuttaan ja huolehtimaan siitä niin, että omaisuus säilyttää arvonsa vielä sadan vuoden päästäkin.

https://assetpoint.fi