Takaisin rekrytointisivustolle

Sovellusarkkitehti / sovelluskehittäjä

Haluatko olla mukana vaikuttamassa, miten rakentamisen toimintaprosesseja digitalisoidaan? Toimintamme kasvaessa etsimme nyt uutta sovellusarkkitehtiä tai -kehittäjää tiedonhallinnan asiantuntijatiimiimme.

Assetpoint toteuttaa ratkaisuja rakennetun ympäristön tiedonhallintaan. Edustamme alan tunnetuimpia ohjelmistoja ja kehitämme niiden päälle asiakaskohtaisia sovelluksia. Toteutamme parhaillaan esimerkiksi Länsimetro Oy:lle elinkaaren mittaista tiedonhallintajärjestelmää osana kehittyvää AssetPoint Online -tuotekonseptiamme.

Sovelluskehittäjänä toimit osana tiedonhallinnan asiantuntijatiimiämme. Johdat ja tuet Assetpointin omaa, kasvavaa tuotekehitystä ja toimit myös asiakasprojekteissa. Huolehdit, että toteutetut ratkaisut palvelevat loppuasiakkaita mahdollisimman hyvin ja että ne ovat teknisesti luotettavia, tietoturvallisia ja helposti ylläpidettäviä.

Sinulla on ohjelmointialan tausta, ja ymmärrät tuote- ja palvelukonsepteja sekä niitä tukevia teknologioita. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä osaamista M-Filesistä ja sen ohjelmointirajapinnoista. M-Files -järjestelmään liittyvä tiedonhallinta on yksi painopistealueistamme. Autamme ja koulutamme sinut tarvittaessa vauhtiin paikkatiedon perusteiden, rakennusalan termistön ja toimintamallin (suunnittelu-rakentaminen-kunnossapito) ymmärtämisessä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä itsenäisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön. Assetpointin työntekijänä saat kattavan perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden kouluttautua, kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän sekä huippuluokan henkilöstöedut. Kaupan päälle saat mukavat työkaverit – meillä on kiva tulla töihin! Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Panostamme toiminnassamme erityisesti hyvään tiimihenkeen ja työssä viihtymiseen.

Tehtävä on vakituinen, ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi 15.12.2019 mennessä.

Assetpoint on osa Point Group -konsernia, johon kuuluvat myös talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä infra-alan johtava ohjelmistotoimittaja Civilpoint Oy. Työllistämme yhteensä noin 40 henkilöä. Point Groupin viihtyisät ja modernit toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Mankkaalla Espoossa.

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Jukka Kivelä

Jukka Kivelä

Liiketoimintajohtaja, Assetpoint

050 501 3424

Assetpoint tarjoaa ratkaisut infra- ja kiinteistöomaisuuden pitkäaikaiseen tiedonhallintaan. Yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun avulla varmistamme, että omaisuutta koskeva tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan. Meillä on osaamista ja ymmärrystä, millaista dataa kunnossapitoa edeltävät vaiheet, kuten suunnittelu ja rakentaminen, tuottavat. Tämän tiedon ja kattavien palveluidemme avulla asiakkaamme pystyvät hallitsemaan omaisuuttaan ja huolehtimaan siitä niin, että omaisuus säilyttää arvonsa vielä sadan vuoden päästäkin.

https://assetpoint.fi