Takaisin rekrytointisivustolle

Tekla Structures -asiantuntija

Oletko vähintään muutaman vuoden insinööritoimistossa kokemusta hankkinut DI/AMK -insinööri? Kiinnostaako ura rakennusalan parhaiden ohjelmistojen parissa? Motivoidutko yhdessä onnistumisesta? Jos vastasit kyllä, tämä rooli on sinulle.

Buildpointin Tekla Structures -asiantuntijana:

  • Toimit asiakasrajapinnassa yhdessä asiakkuusvastaavan kanssa, lähinnä suomalaisissa insinööritoimistoissa
  • Koulutat rakennesuunnittelijoita, jotta insinööritoimistot hyödyntävät Tekla Structures -ohjelmistoa tehokkaasti ja laadukkaasti
  • Muokkaat Tekla Structures -ohjelmistoa asiakastarpeiden mukaan
  • Sinulla on myös mahdollisuus opiskella ohjelmointia, minkä kautta pääset kehittämään asiakaskohtaisia Tekla Structures API -työkaluja.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK/DI)
  • Vähintään 2 vuoden suunnittelukokemusta, mielellään sekä rakenne- että elementtisuunnittelusta
  • Kokemusta Tekla Structures -ohjelmiston käytöstä
  • Ymmärrystä kuinka Tekla Structures -ohjelmistoa voidaan kehittää standardituotteesta yrityskohtaisiin tarpeisiin
  • Tuloshakuista ja itsenäistä työotetta.

Buildpointilla työtehtäviä räätälöidään kunkin oman erityisosaamisen mukaan, ja meillä on monia etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia.

Pidämme tärkeänä, että toimimme kaikki tuloksellisesti tiimin jäseninä ja autamme toisiamme menestymään. Panostamme toiminnassamme erityisesti hyvään tiimihenkeen ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään, mahdollisuuden kouluttautua, kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän sekä huippuluokan henkilöstöedut. Kaupan päälle saat mukavat työkaverit – meillä on kiva tulla töihin (myös maanantaiaamuna)!

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Mankkaalla Espoossa. Työhön liittyy myös matkustamista kotimaassa.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

Lisätiedot:

Teemu Nivell

Teemu Nivell

Liiketoimintajohtaja

0400 925 660

Buildpoint on rakennusalan asiantunteva ohjelmistotoimittaja. Valikoimistamme löydät ohjelmistot sekä niihin liittyvät asiakaskohtaiset koulutukset ja tukipalvelut jokaiseen talonrakentamisen vaiheeseen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa ohjelmiston valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksessa sekä tarjoaa henkilökohtaista tukea ohjelmistojen käyttäjille.

https://buildpoint.fi